.
\

DEEL 2
Ontdek je eigen mediumschap

Wanneer je de eerste basiscursus hebt voltooid en zelf heb kunnen ervaren hoe het energetisch werkt, gaan we nog dieper in op alles wat je geleerd hebt en zullen we het volgende behandelen:

*Wat is negativiteit? Hoe herken en bemerk je dit en wat kun je er tegen doen?
Ik vertel je en leer je over de belangrijkste stromingen van negativiteit, waar mensen en groeperingen zich zoal mee bezig houden. 

*Ook maken we een uitstapje naar Tarotkaarten. Je krijgt een complete uitleg op papier om zelf te oefenen, maar je gaat ook kaarten leggen voor je mede cursisten. Het gaat er ook zeker om wat je er bij voelt en doorkrijgt. Ook daarin zal ik je begeleiden.

*Leren een foto te “lezen” van een overleden dierbare. Voor deze avond neem je een foto mee, zodat jullie voor elkaar een reading kunnen geven. 

*Leren bloemen te “lezen”. Iedereen neemt een bloem mee en aan de hand van deze bloem doe je een reading voor een van je medecursisten. 

*Gaande weg in de cursus, zul je bemerken wat jou goed ligt en is er op de laatste avond ruime gelegenheid om dit nog extra uit te werken.   

De cursus bestaat uit 5 avonden en de kosten kunnen variëren ivm het aantal mensen en de eventuele corona maatregelen., inclusief koffie en of thee en cursusmateriaal.

E-mailen
Bellen
Map
Info