.
\

Training Burn-out preventie

Steeds meer mensen krijgen te maken met een burn-out. 
Tegenwoordig zijn veel mensen gevoeliger en daardoor eerder opgebrand dan vroeger en dit heeft alles te maken met de hectische maatschappij waarin wij leven, het hoge verwachtingspatroon en de druk die we onszelf daardoor opleggen. Als hooggevoelig persoon is het nog moeilijker om hier mee om te gaan.

Door deze hoog gevoeligheid of sterk ontwikkelde intuïtie krijgen heel veel mensen te maken met overspannenheid of een burn-out.
Hoog gevoeligheid of sterk ontwikkelde intuïtie wordt ook wel ons aanvoel vermogen genoemd, maar wat is dat nu eigenlijk en hoe werkt dit?

Heel simpel, ieder mens heeft een soort radar waarmee we andere personen en de omgeving scannen.  
Als je even onthoudt of vasthoudt dat alles, maar dan ook alles, energie is en dat dit voor ieder mens voelbaar is, zonder ons daar niet altijd bewust van te zijn, dan begrijp je ook dat je het als onprettig kunt ervaren wanneer er bijvoorbeeld een negatief of doodmoe persoon naast je komt zitten in de trein, maar dat je daarentegen vrolijk kunt worden van bepaalde personen met een fijne positieve energie.
Als ander voorbeeld kan ook zeer positieve feedback of een hele vervelende opmerking gegeven worden. Het een geeft een positief gevoel en het ander kan je omlaag trekken. 

De impact van beïnvloeding door onze omgeving wordt zwaar onderschat. 
Negatieve en boze personen zijn met hun uitstraling (energie) in staat hun omgeving negatief te beïnvloeden. De boze blikken en de aanwezigheid van deze persoon is al genoeg. Dit gebeurt ook wanneer je iemand telefonisch spreekt, ook dan kan het voorkomen dat een bepaalde gemoedstoestand overslaat.

Ons gevoel laat zich niet lijden door het verstand.
Het gevoel is dominant aan ons verstand en het kan zelfs ziekmakend kan zijn.
De mens krijgt namelijk gedurende de dag continue bepaalde gevoelens (prikkels) binnen, die onze gedachtegang en ons functioneren negatief  kunnen beïnvloeden. 
Hoog gevoelige mensen leggen over het algemeen ook nog eens de lat behoorlijk hoog voor zichzelf en hebben vaak moeite om hun grenzen te bewaken. Tel daar een groot verantwoordelijkheidsgevoel bij op en je hebt de ingrediënten om opgebrand te raken en als je het slecht treft langdurig in de ziektewet te belanden door een burn-out. .   

Als men echter bewust gemaakt wordt van deze prikkels en we beseffen dat deze niet altijd van onszelf hoeven te zijn, kunnen we deze prikkels dus blokken en hebben wij hier dus geen last meer van.

In de training Burn-out preventie maak ik jou, mede door het te beoefenen,  bewust van deze prikkels en omgevingsenergie en hoe je hier mee om kunt gaan, dit voor jezelf kunt blokken en leer ik je tevens:
Alles over uitstraling, het onderbewuste, onze intuïtie, maar ook overtuigingen die voor blokkades kunnen zorgen;
Hoe je jezelf bewust kunt maken van jouw eigen energie en die van anderen;
Hoe je door jouw grenzen aan te geven tot een betere samenwerking kunt komen;
Hoe we ons beter kunnen focussen;
Hoe je (weer) energie van je werk en in je leven kunt krijgen.

Deze training is geschikt voor zowel leidinggevenden, als werknemers.

De cursus bestaat uit 5 avonden en de kosten kunnen variëren ivm het aantal mensen, inclusief koffie en of thee en cursusmateriaal.

Wil je meer je hier meer informatie over hebben, neem dan gerust contact met mij op! www.keimpe.be 

Ik hoop je te mogen ontmoeten!  

E-mailen
Bellen
Map
Info