.
\

Consulten

Omdat mensen steeds gevoeliger worden en er heel veel  (maatschappelijke) veranderingen op ons pad komen, zijn we eerder geneigd zijn om vast te lopen. 

Om heel veel redenen en op heel veel vlakken kunnen mensen behoefte hebben aan coaching door middel van een consult of een reading/sessie.  

Vaak is een gesprek over jouw persoonlijke problematiek met een vriendin, collega of familielid niet voldoende om tot inzicht of een oplossing te komen en is het bovendien ook niet voor iedereen wenselijk en weggelegd om met anderen over jouw problemen te praten.
Soms heb je de behoefte om te horen wat je gids te melden heeft of wat ik, als coach, medium en vertrouwenspersoon allemaal doorkrijg voor jou. 
Ik krijg regelmatig mensen op bezoek die met belangrijke vraagstukken zitten. Of het nu gaat om onzekerheid op werkgebied of in de relatie, ik kan jou inzicht hierover geven.

Het kan ook dat je iets wilt horen van een overleden dierbare. Over het algemeen is dit ook heel goed mogelijk. Ik moet er wel bij vermelden dat een overledene daar uiteraard een vrije wil in heeft, zodat we niets kunnen forceren of afdwingen.
Ook wordt er door mij nooit informatie doorgegeven over nog in leven zijnde personen, tenzij deze daar toestemming voor heeft gegeven. Informatie vragen over jouw eigen kinderen is natuurlijk geen probleem.

Tijdens een sessie kan ik heel snel de vertaalslag maken naar hetgeen jij tegenaan loopt en wat jou blokkeert, zodat we aan de slag kunnen gaan om deze blokkades op te heffen en jou weer andere positieve inzichten te geven. Alles wat je mij toevertrouwd wordt uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld! Een sessie mag altijd opgenomen worden, zodat je het in alle rust nog eens kunt beluisteren. Er wordt tijdens een sessie heel veel informatie gegeven.

Hooggevoeligheid/hoogsensitief (HSP) 

Hier wil ik een apart stukje aan wijden.
Op persoonlijk vlak, maar ook op zakelijk gebied wordt er behoorlijk wat van ons gevraagd. Vooral mensen die hoog sensitief zijn kunnen hier moeite mee hebben. Je voelt je overal verantwoordelijk voor, voelt stemmingen van andere mensen aan, de sfeer van een huis, woning, omgeving. Je voelt je vaak opgebrand, overprikkeld, vermijdt grote gezelschappen en of bijeenkomsten, je hebt een sterk voorgevoel. 

Ik kan jou hierbij helpen door je de juiste begeleiding te geven en tools aan te reiken.

Door mijn mediumschap, mijn lange ervaring en brede kennis op het gebied van communicatie, spiritualiteit en hoog sensitiviteit (HSP) heb ik een geheel eigen succesvolle werkmethode als spiritueel coach ontwikkeld.
Deze werkmethode is zeer geschikt voor een brede doelgroep, want ook zeer opmerkzaam is het groeiend aantal hoog sensitieve kinderen. 
Ik ben met veel ouders in aanraking gekomen, die niet weten wat de hoog gevoeligheid van hun kind betekent of hoe ze hier mee om kunnen gaan. 
Denk hierbij aan snelle overprikkeling, frustratie en driftbuien, of juist in afzondering willen leven, slapeloosheid, nachtmerrie's, entiteiten zien,  concentratiestoornissen. Ook dan is het fijn om van mij begeleiding en ondersteuning hierin te krijgen. 

Een consult kost 40 euro. Wil je een afspraak met mij maken, neem gerust contact met mij op middels het contactformulier, op de 'home' pagina, of telefonisch. 

 Nederland 06 27 41 75 70

E-mail: keimpe_zwart@hotmail.com


E-mailen
Bellen
Map
Info