.
\


Cursus Healing/Magnetiseren 

Basiscursus Healing/Magnetiseren

Deze cursus Magnetiseren wordt door mij gegeven in Lommel of in overleg/op aanvraag bij u thuis, afhankelijk van de reisafstand. Het aantal deelnemers hiervoor is maximaal 8 personen. 

Bijna ieder mens beschikt over helende gaven. Zo is het in de oorsprong ook bedoeld. Wanneer je kind zich heeft gestoten, dan leg je direct je hand op de zere plek of we wrijven er even over heen, in de hoop en verwachting dat je hiermee de pijn minder maakt of wegneemt. 
Ook wanneer jezelf pijn hebt, leg je je hand op de zere plek. Ik neem even als voorbeeld buikpijn.
Bij buikpijn leg je instinctief je handen op je buik. De warmte van je handen is heel fijn voor een pijnlijke buik, maar in feite komt er dan ook al helende energie vrij uit jouw handen. Dat heet magnetiseren en hoe fijn zou het zijn als je met jouw helende energie andere mensen kunt gaan helpen!

In de basiscursus Healing maak je kennis met de werking van deze helende energie, maar ook de werking van andere energieën komen aan bod, zodat je de verbanden gaat leren zien.
Je zult in deze cursus op de juiste wijze gaan leren magnetiseren. Ook leer je het belang van meditatie en om dit eigen te maken. 
Deze basiscursus bestaat uit 5 avonden, maar kan ook eventueel overdag worden gegeven.  

De cursus bestaat uit 5 avonden die om stipt 20.00 uur starten en we eindigen de cursusavond om  ongeveer 22.30 uur. . 
De cursus bestaat uit 5 avonden en de kosten kunnen variëren ivm het aantal mensen en de eventuele corona maatregelen., inclusief koffie en of thee en cursusmateriaal.

Cursus Healing voor gevorderden

Belangrijk: deze cursus kan alleen gevolgd worden, wanneer je de basiscursus Ontdek je eigen Mediumschap hebt gevolgd of de basiscursus Healing!
Deze cursus wordt door mij in Lommel, maar kan in overleg ook elders worden gegeven. 
In deze vervolgcursus leer je naast het magnetiseren, de werking van de chakra's, energetische chakra healing, behandelen van blokkades, de samenwerking/samenhang van lichaam en geest. 
Ook deze cursus bestaat uit 5 avonden of dagdelen. Dit is inclusief koffie, thee, water en cursusmateriaal. 

Voor aanmelding of informatie kun je het contactformulier invullen of even telefonisch contact met mij opnemen. of via www.keimpe.beE-mailen
Bellen
Map
Info