Welkom op mijn website!


Agenda
 

Op donderdag 31 oktober a.s. start ik ook in Pelt (Overpelt) met de Basiscursus omgaan met Hooggevoeligheid/ Mediumschap.
Deze cursus zal op 5 donderdagavonden gegeven worden op de volgende data:

 

 

31 oktober, 14 november, 28 november, 12 december en 19 december. Tijdstip is stipt om 20 uur tot ongeveer 22.30 uur. 
De kosten voor deze cursus bedragen 155,00 euro per persoon voor 5 avonden.

 

 

Vind je het leuk om aan deze leerzame en gezellige cursus deel te nemen, geef je jezelf dan op via het contact formulier. Voor meer informatie over hooggevoeligheid of mediumschap kun je ook op mijn website een kijkje nemen of telefonisch contact met mij opnemen.
Vanuit Nederland 0032 468458954 en vanuit België 0468458954.   .

 

 

Ik hoop je te mogen ontmoeten! 
Een vriendelijke groet van Keimpe!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


Op maandag 2 september 2019 start ik in Tegelen met de Basiscursus Intuitief Mediumschap en Hooggevoeligheid. Deze cursus is inmiddels van start gegaan!

Deze leerzame en gezellige cursus is zeer geschikt voor hooggevoelige mensen, die dit beter willen ontwikkelen en leren er mee om te gaan. De cursus is tevens geschikt voor diegene die te maken hebben (gehad) met een burn-out of hier vaak tegen aan zitten. Je kunt hier meer over lezen op mijn website onder het kopje Burn-out preventie.  
Het is wel belangrijk dat je ook iedere cursusavond aanwezig bent

Cursus data: maandag 2, 16 en 30 september, 14 en 28 oktober 2019.
De cursus wordt dus op maandag, om de 14 dagen gegeven.

Locatie:  Café De Witte, Nagtegaalstraat 78 Tegelen. Start 20.00 uur. 

De kosten voor deze, uit 5 avonden bestaande cursus, bedragen 155,00 euro per persoon. Omgerekend komt dit neer op 31 euro per avond en dit is ook nog eens inclusief koffie/thee en cursusmateriaal. 

Je kunt je voor deze cursus opgeven door het contactformulier in te vullen.
Vermeld hierbij duidelijk jouw naam en contactgegevens en ook even om welke cursus/locatie het gaat.

Voor meer informatie kun je uiteraard ook telefonisch contact met mij opnemen. 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onderstaande cursus wordt door mij gegeven bij Ingrid Hotton te Brugge. Bij belangstelling en of deelname aan deze cursus, kun je met Ingrid via haar onderstaande contactgegevens, contact opnemen! 

 

Keimpe Zwart
HSP Coach – Medium
Gespecialiseerd in dromenuitleg en dromensymbolieken

 

Ieder mens droomt ‘s nachts.  Veel mensen gaan na het wakker worden direct over tot de orde van de dag en zijn hun droom dan compleet vergeten, maar er is ook een hele grote categorie die hun dromen feilloos weten te herinneren of flarden hiervan. Het gebeurt ook wel dat stukjes van je droom in de loop van de dag weer ineens in je gedachten komen. Maar niet iedereen begrijpt wat deze dromen voor betekenis hebben. Keimpe Zwart legt in zijn leerzame en gezellige cursus uit wat het nut van dromen is, wat er gebeurt en waarom dit gebeurt tijdens de slaap. Maar ook leert hij jou wat dromen voor jou persoonlijk betekenen, want jouw dromen vertellen jou iets. In iedere droom zitten namelijk symbolische boodschappen. Keimpe leert jou in de cursus alles over deze droomsymboliek, waardoor je meer over jezelf te weten komt en ook anderen kunt helpen om hun dromen (symboliek) te ontleden.

Deze cursus bestaat uit 5 avonden

De eerste avond gaat door op maandag 20 januari 2020 en begint om 20 uur stipt! 

Volgende avonden zijn telkens op maandag 27 januari & 3 – 17 februari & 2 maart 2020

 In het Dienstencentrum Sconevelde

Brieversweg 334
8310 Brugge Sint-Kruis

 


Deelnemingsprijs bedraagt 165 EURO
per persoon voor de 5 avonden. Het aantal deelnemers is beperkt. Heb je belangstelling,
stort dan een voorschot van 40 EURO
op rekeningnummer
BE16 7775 9146 7074
BIC GKCCBEBB

Je kan ook aan mij persoonlijk cash betalen. Enkel wie een voorschot betaald heeft, wordt ingeschreven. Meer inlichtingen te bekomen bij Ingrid Hotton (050 / 35 22 49)
Blekkaard 27
8310 Assebroek
E-mail: ingridhotton@skynet.be
www.ingridhotton.be---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 
E-mailen
Bellen
Map
Info