Welkom op mijn website!


Agenda


De onderstaande cursus Dromen en Dromensymboliek wordt door mij gegeven bij Ingrid Hotton te Brugge.
Bij belangstelling en of deelname aan deze cursus, kun je met Ingrid via haar onderstaande contactgegevens, contact opnemen! 

 

Keimpe Zwart
HSP Coach – Medium
Gespecialiseerd in dromenuitleg en dromensymbolieken

 

Ieder mens droomt ‘s nachts.  Veel mensen gaan na het wakker worden direct over tot de orde van de dag en zijn hun droom dan compleet vergeten, maar er is ook een hele grote categorie die hun dromen feilloos weten te herinneren of flarden hiervan. Het gebeurt ook wel dat stukjes van je droom in de loop van de dag weer ineens in je gedachten komen. Maar niet iedereen begrijpt wat deze dromen voor betekenis hebben. Keimpe Zwart legt in zijn leerzame en gezellige cursus uit wat het nut van dromen is, wat er gebeurt en waarom dit gebeurt tijdens de slaap. Maar ook leert hij jou wat dromen voor jou persoonlijk betekenen, want jouw dromen vertellen jou iets. In iedere droom zitten namelijk symbolische boodschappen. Keimpe leert jou in de cursus alles over deze droomsymboliek, waardoor je meer over jezelf te weten komt en ook anderen kunt helpen om hun dromen (symboliek) te ontleden.

Deze cursus bestaat uit 5 avonden

De eerste avond gaat door op maandag 20 januari 2020 en begint om 20 uur stipt! 

Volgende avonden zijn telkens op maandag 27 januari & 3 – 17 februari & 2 maart 2020

 In het Dienstencentrum Sconevelde

Brieversweg 334
8310 Brugge Sint-Kruis

 


Deelnemingsprijs bedraagt 165 EURO
per persoon voor de 5 avonden. Het aantal deelnemers is beperkt. Heb je belangstelling,
stort dan een voorschot van 40 EURO
op rekeningnummer
BE16 7775 9146 7074
BIC GKCCBEBB

Je kan ook aan mij persoonlijk cash betalen. Enkel wie een voorschot betaald heeft, wordt ingeschreven. Meer inlichtingen te bekomen bij Ingrid Hotton (050 / 35 22 49)
Blekkaard 27
8310 Assebroek
E-mail: ingridhotton@skynet.be
www.ingridhotton.be----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
cursus Ontdek je eigen mediumschap, deel 2

Deze start op 9 maart op de locatie Ca de Witte, Nachtegaalstraat in Tegelen.

 

Wanneer je de eerste basiscursus hebt voltooid en zelf heb kunnen ervaren hoe het energetisch werkt, gaan we nog dieper in op alles wat je geleerd hebt en zullen we het volgende behandelen:

 

 

*Wat is negativiteit? Hoe herken en bemerk je dit en wat kun je er tegen doen?
Ik vertel je en leer je over de belangrijkste stromingen van negativiteit, waar mensen en groeperingen zich zoal mee bezig houden. 

*Ook maken we een uitstapje naar Tarotkaarten. Je krijgt een complete uitleg op papier om zelf te oefenen, maar je gaat ook kaarten leggen voor je mede cursisten. Het gaat er ook zeker om wat je er bij voelt en doorkrijgt. Ook daarin zal ik je begeleiden.

 

 

*Leren een foto te “lezen” van een overleden dierbare. Voor deze avond neem je een foto mee, zodat jullie voor elkaar een reading kunnen geven. 

 

 

*Leren bloemen te “lezen”. Iedereen neemt een bloem mee en aan de hand van deze bloem doe je een reading voor een van je medecursisten. 

 

 

*Gaande weg in de cursus, zul je bemerken wat jou goed ligt en is er op de laatste avond ruime gelegenheid om dit nog extra uit te werken.   

De cursus bestaat uit 5 avonden en bedraagt 160 euro, inclusief koffie en of thee en cursusmateriaal.

 

 

Ik hoop je weer te mogen ontmoeten!

 

 

Vriendelijke groeten Keimpe

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info