Welkom op mijn website!Cursus Healing

Deze cursus wordt in Lommel gegeven en het aantal deelnemers hiervoor is beperkt tot maximaal 8 personen. 

In deze boeiende en leerzame cursus leer je over de werking van (menselijke) energie, energetische healing, magnetiseren, de chakra's, blokkades, de samenwerking/samenhang van lichaam en geest. 
De cursus bestaat uit 5 vrijdagavonden en start op 4 oktober a.s. Het tijdstip dat we gaan starten is om 20 uur en we eindigen de avond om ongeveer 22.30 uur. 
De cursus kost 160 euro. Dit is inclusief koffie, thee, water en cursus materiaal. 

Let wel: Deze cursus kan alleen gevolgd worden, wanneer je de basiscursus Omgaan met Hooggevoeligheid/mediumschap hebt gevolgd. 

Voor aanmelding of informatie kun je het contactformulier invullen of even telefonisch contact met mij opnemen. 

Vriendelijke groet, Keimpe Zwart

Magnetiseren
Wat is dat nu precies?
Magnetiseren is het doorgeven van helende energie.
Dit doe je door middel van handoplegging. Hier is niets zweverigs aan. Als je kindje is gevallen of zich heeft gestoten, dan leg je automatisch je hand op de zere plek of wanneer iemand verdrietig is, dan geef je een troostende knuffel. Dit zit nu eenmaal in ons oer oude systeem.

Alles bestaat uit energie. Ook de mens. We bestaan, naast een fysiek lichaam, ook uit een etherisch lichaam, een energie lichaam.
Het etherisch lichaam bestaat uit allerlei energiebanen, ook wel meridianen genoemd. Maar ook uit 7 belangrijke energiepunten, de chakra’s genoemd. En om ons heen zit ook weer een energielaag, onze aura genoemd.
Onze energie staat zéér nauw in verbinding met onze gevoelens, ervaringen, overtuigingen, trauma’s, zoals ongelukken, misbruik, operaties, maar ook ons eetpatroon, leefgewoonten, zoals alcohol- en of medicijngebruik is van invloed op onze energiehuishouding.
Het komt nu misschien verwarrend op je over, maar met een voorbeeld zal het je wellicht duidelijker worden.  

Houd even vast dat we over deze energiepunten/velden beschikken. Sommige mensen zien deze energie ook, maar dit is niet voor iedereen weggelegd. De energie is wel voor iedereen voelbaar!
Voorbeeld:  Iemand die ooit geopereerd is geweest in de buikstreek, kan daar soms veel pijn aan over houden.  
De energie kan daar niet lekker meer stromen, waardoor er in het onderste gedeelte van het lichaam allerlei (pijn) klachten bij zullen komen. Te denken valt aan lage rugpijn, pijn in het bekken en liesstreek, tintelingen en pijn in de benen, koude voeten. Dan spreek je van een blokkade. De energie is letterlijk geblokkeerd en dat geeft klachten.  Een magnetiseur kan dus voelen waar de blokkade(s) zit (ten) en deze door middel van handoplegging helende energie te sturen en de energie weer te laten stromen. Magnetiseren is geen wondermiddel en niet altijd de oplossing, maar in veel gevallen kan het de pijn doen verlichten en zelfs wegnemen.

Hoe werkt het?
De magnetiseur stemt zich af op de Bron van Licht en Liefde en ontvangt de helende energie, om deze door te kunnen geven aan de patiënt. Tevens verbindt deze zich met de Aarde, zodat energie, die blokkeerde afgevoerd kan worden en de patiënt tevens weer doorstroomt.
De handen van de magnetiseur worden warm en zowel deze, als de patiënt ervaart deze warmte en soms tintelingen of prikkels.
Pijnlijke plekken/blokkades kunnen zo met de helende energie worden behandeld.
Goede aarding is dan ook heel belangrijk. Ook hier is niets zweverig's aan. We zijn in onze haastige, materiële maatschappij het contact /de verbinding met de Lichtbron en de Aarde verloren. 

Veel wandelingen maken en thuis op blote voeten lopen is heel goed. Met grote regelmaat de natuur in, is heel gezond voor lichaam en geest.
In principe kan iedereen leren hoe je kunt magnetiseren. 
Wil je meer informatie hierover of zou je wel een cursus Magnetiseren willen volgen, neem dan gerust contact met mij.

Telefoonnummer vanuit Nederland 0032 468458954

Vanuit België 0468458954
E-mail: keimpe@keimpe.be

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info